Autor |
Wiadomość |
Nocny Anioł
Enchantress words
Dołączył(a): 17 października 2011, o 12:59 Posty: 35760 Lokalizacja: Tam gdzie Niebo z Piekłem się łaczy Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh
|
 Romansoholiczne statystyki czytelnicze - grudzień 2018 30 listopada 2018, o 07:11
Koniec roku przed nami, czytamy, czytamy i uzupełniamy statystyki. Zasady bez zmian, zapraszam.
|
|
|
 |
Dorotka
Złote Pióro
|
30 listopada 2018, o 08:11
1. "Dwanaście życzeń" Karolina Głogowska i Katarzyna Troszczyńska. 2. "Gwiazdeczka" Maja Jaszewska. 3. "Trzykrotka" Anna Szczęsna. 4. "Świąteczny list" Elyse Douglas. 5. "Mój wróg, moja miłość. Pamiętnik dziewczyny z okupowanej Warszawy" Hanka Zach. 6. "Och, Elvis!" Marika Krajniewska. 7. "Karminowe serce" Dorota Gąsiorowska. 8. "Okruchy dobra" Justyna Bednarek i Jagna Kaczanowska. 9. "Spełnione życzenia" Karolina Wilczyńska. 10. "Friend - zoned" Belle Aurora.
Ostatnio edytowano 30 grudnia 2018, o 00:27 przez Dorotka, łącznie edytowano 9 razy
|
|
|
 |
Karina32
Miss klawiatury
Dołączył(a): 29 sierpnia 2017, o 07:25 Posty: 2308 Lokalizacja: Kraków Pochwały: 69
Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard
|
30 listopada 2018, o 08:21
 1. "Dwór szronu i blasku gwiazd" - Sarah J. Maas 2. "Wolf"- Magda Mila 3. "Wbrew zasadom" - Samantha Young 4. "Wszystkie nasze obietnice" - Colleen Hoover
_________________ "Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase
Ostatnio edytowano 31 grudnia 2018, o 07:01 przez Karina32, łącznie edytowano 4 razy
|
|
|
 |
kejti
Pogromczyni klawiatury
Dołączył(a): 3 sierpnia 2011, o 10:33 Posty: 5872 Lokalizacja: Somewhere Pochwały: 7
|
30 listopada 2018, o 09:18
1. Adulthood Is a Myth by Sarah Andersen ENG (comics) (powtórka) 10/10 ❤2. Cherish Hard (Hard Play #1) by Nalini Singh ENG 6/10 recenzja3. Big Mushy Happy Lump (Sarah's Scribbles, #2) by Sarah Andersen ENG (comics) 4/10 Koniec
Ostatnio edytowano 1 stycznia 2019, o 19:26 przez kejti, łącznie edytowano 4 razy
|
|
|
 |
faris
Miss klawiatury
Ulubiona autorka/autor: McNaught/Howard/Brown/Andrews/Robb
|
30 listopada 2018, o 10:03
1. Szczęśliwa siódemka Janet Evanovich powtórka 2. Prawdziwe kolory Diana Palmer powtórka 3. Pracująca dziewczyna Diana Palmer 4. Ogień i lód Diana Palmer 5. Czuły i obcy Diana Palmer 6. Specjalista od miłości Diana Palmer powtórka 7. Ukochany wróg Diana Palmer 8. Dobra partia Andrews Amy 9. Podwójne szczęście Lucy Clark 10. Uzdrawiające spotkanie Melanie Milbourne 11. Punkt zwrotny Gill Sanderson 12. Ósemka wygrywa Janet Evanovich powtórka 13. Mikołaj na zamówienie Jenika Snow, Jordan Marie 14. Kobieta z charakterem Dunlop Barbara 15. Skok Janet Evanovich, Lee Goldberg 16. Fighting Temptation K.C Lynn 17. Wystrzałowa dziewiątka Janet Evanovich powtórka 18. W sercu dżungli Tina Beckett 19. Niedziela w Brisbane Ally Blake 20. Po siedmiu latach Heidi Betts 21. Opowieść przemytnika McPhee Margaret 22. Sekret damy do towarzystwa McPhee Margaret 23. Ocalona McPhee Margaret 24. Na fali uczuć Louise Allen 25. Szczęśliwa zamiana Robert Katee powtórka 26. Dziesięć kawałków Janet Evanovich powtórka 27. Najlepsza jedenastka Janet Evanovich powtórka 28. Radosne dni Jennifer Taylor 29. Pojednanie Laura Iding 30. Nieproszona miłość Annie Burrows 31. Licytacja serca Janice Lynn 32. Anioł do wynajęcia Magdalena Kordel 33. Pejzaż z aniołem Magdalena Kordel 34. Wyspa nieszczęść Margit Sandemo powtórka 35. Czarny anioł Margit Sandemo powtórka 36. Dziewica z lasu mgieł Margit Sandemo powtórka 37. Parszywa dwunastka Janet Evanovich powtórka 38. Najlepsze rozwiązanie Martyn Leach 39. Narzeczona Fabiana Margit Sandemo powtórka 40. Dzieci samotności Margit Sandemo powtórka 41. Pewnej deszczowej nocy Margit Sandemo powtórka[/i 42. Jak w raju Judith McNaught [i]powtórka 43. Coś wspaniałego Judith McNaught powtórka
17x powtórki + mam manię na króciutkie hq... i Stephanie Plum... powtóreczki. Inaczej mi się to czyta za drugim razem. Jeszcze nie do końca znam swoje odczucia.
Ostatnio edytowano 1 stycznia 2019, o 16:55 przez faris, łącznie edytowano 4 razy
|
|
|
 |
Lucy
Namiętny wąchacz farby drukarskiej
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:14 Posty: 27822 Lokalizacja: Ruda Śląska Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Tiffany Snow
|
30 listopada 2018, o 11:19
 GRUDZIEŃ: 1. ''Z nicości'' - Martyna Senator ★ ★ ★ ★ 2. ''Złodziejka dusz'' - Renata Kosin ★ ★ ★3. ''Fighting Temptation'' - K.C. Lynn ★ ★ ★ ★ ★ ★4. ''Miłość zimową porą'' - Carrie Elks ★ ★ ★ ★ 5. ''Do raju idą tylko grzeczne dziewczynki, a niegrzeczne tam, gdzie chcą'' - Elie Grimes ★ ★ ★ 6. ''Zatoka cieni'' - Eric Berg ★ ★ ★ ★ ★ 7. ''Do Wigilii się zagoi'' - Agnieszka Błażyńska ★ 8. ''Zastrzyk śmierci'' -Małgorzata Rogala ★ ★ ★ 9. ''Nigdy nie pozwolę ci odejść'' - Katy Regnery ★ ★ ★ ★ ★10. ''Wyszczekana miłość'' - Jenn McKinlay ★ ★ ★ ★ 11. ''Wilk'' - Katarzyna Berenika Miszczuk ★ 12. ''Wilczyca'' - Katarzyna Berenika Miszczuk ★ 13. ''Szukam właśnie ciebie'' - Agnieszka Olejnik ★ ★ ★ ★ ★ 14. ''Mikołaj na zamówienie'' - Jenika Snow, Jordan Marie ★ ★ 15. ''Magia Bożego Narodzenia'' - Fern Michaels, Mary Ellen Carter i inni... ★ ★ ★ 16. ''Forever My Girl'' - Heidi McLaughlin ★ ★ ★ ★ ★ 17. ''Friend Zoned'' - Belle Aurora ★ ★ ★ ★ ★ ★18. ''Miłość na Gwiazdkę'' - Colleen Wright ★ ★ ★ ★ ★ ★ THE END
Ostatnio edytowano 31 grudnia 2018, o 23:31 przez Lucy, łącznie edytowano 18 razy
|
|
|
 |
aleqsia
Miss klawiatury
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:16 Posty: 2106 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: J.Ward, L.Howard, K.Ashley, Krentz/Quick, S.Brown
|
30 listopada 2018, o 11:45
Grudniowe: 1. Coulter Catherine - Hrabina 2. Miszczuk Katarzyna Berenika - Paranoja 3. Snow Jenika, Marie Jordan - Mikołaj na zamówienie 4. Redmerski J.A. - Zabić Sarai - dobre Koniec
Ostatnio edytowano 31 grudnia 2018, o 20:32 przez aleqsia, łącznie edytowano 4 razy
|
|
|
 |
Ancymonek
Zaczytana okularnica
Dołączył(a): 24 kwietnia 2017, o 09:53 Posty: 3316 Lokalizacja: Pyrlandia Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Diana Palmer, Judith McNaught, Lisa Kleypas, SEP
|
1 grudnia 2018, o 21:02
GRUDZIEŃ:
1. A. Riley Wanting My Stepsister 2. J. L. Perry Bastard 3. D. Palmer Prawo przyciągania 4. S. Young Zapomnieć o przeszłości 5. H. Jacobs Mężczyzna marzeń
KONIEC
_________________ "(...)Jeżeli książki, to te, które można unieść w pamięci(...)"
Ostatnio edytowano 1 stycznia 2019, o 09:21 przez Ancymonek, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
 |
Lilia
Szara Eminencja
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:14 Posty: 44668 Lokalizacja: Czytam, więc jestem. Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd
|
1 grudnia 2018, o 22:26
 - The Kiss Quotient (The Kiss Quotient #1) by Helen Hoang ♥♥♥♥♥
 - Tattered (Lark Cove #1) by Devney Perry ♥♥♥♥
- Summer in Eclipse Bay by Jayne Ann Krentz <powt. ♥♥♥♥♥
- Naughty Boss (Steamy Coffee Collection #1) by Whitney G. ♥♥♥♥
- Dirty Doctor (Steamy Coffee Collection #2) by Whitney G. ♥♥♥♥
- Cocky Client (Steamy Coffee Collection #3) by Whitney G. ♥♥♥
- A Madness in Spring by Kate Noble ♥♥♥♥
- Duchess by Design (The Gilded Age Girls Club #1) by Maya Rodale <♥♥♥♥ 4,5>
- The Ties That Bind by Jayne Ann Krentz ♥♥♥♥
- Odnalezione marzenia (Dream Trilogy, #2) by Nora Roberts <powt. ♥♥♥♥♥
> - The Carnelian Crow (Stoker & Holmes #4) by Colleen Gleason ♥♥♥♥
- Money & Murder: A Novelette (A Matt Kile Mystery Book 3) by David Bishop ♥♥♥♥
- Lost to The Desert Warrior: Harlequin comics by Sarah Morgan ♥♥♥♥
- Przed zmierzchem by Nora Roberts ♥♥♥♥♥
 - Harlequin comics 2016. September New Titles vol. 4 by Nalini Singh, Margaret Way, Kate Walker, Carol Marinelli, Sara Craven ♥♥♥♥
- A Wallflower Christmas (Wallflowers #4.5) by Lisa Kleypas <powt. ♥♥♥♥♥>
- Death and Her Devotion (Rogue Vows, #1) by Kendra Elliot ♥♥♥♥♥
- Husband for Hire by Carla Neggers ♥♥♥
- Burned by Her Devotion (Rogue Vows, #2) by Melinda Leigh ♥♥♥♥♥
 |
ewa.p
Rozpisana cesarzowa
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:15 Posty: 29186 Lokalizacja: Kłyż Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews
|
2 grudnia 2018, o 13:32
Grudzień
1.Nieznośny ciężar tajemnic Samantha Young 2.Konkury Amanda Scott 3.Skaza Betina Krahn (polecanka) 4.Tożsamość nieznana NN Karolina Wójciak(polecanka) 5.Cztery siostry.Utracony świat ostatnich księżniczek z rodu Romanowów Helen Rappaport 6.Dynia i jemioła Aneta Jadowska 7.To nie ja,kochanie Tilly Cole(polecanka) 8.Słowa w ciemnym błękicie C.Crowley(polecanka) 9.Powiedz tak markizowi Tessa Dare 10.Dziewczyna zauroczona śmiercią Laurell K.Hamilton 11.Pejzaż z aniołem Magdalena Kordel 12.Wymarzony dom Magdalena Kordel 13.Wymarzony czas Magdalena Kordel 14.Tajemnica bzów Magdalena Kordel 15.Nadzieje i marzenia Magdalena kordel 16.Cztery płatki śniegu J.Szarańska 17.W obiektywie wspomnień Karolina Wilczyńska 18.Tylko ty Jasinda Wilder(polecanka) 19.Dwie głowy i jedna noga Joanna Chmielewska 20.Dwór szronu i blasku gwiazd Sarah J.Maas 21.Mikołaj na zamówienie Jessica Snow ,Marie Jordan 22.Pierwszy grób po prawej Darynda Jones 23.For I Have Sinned Darynda Jones 24.Second Greave on the Left Darynda Jones 25.Third Grave Dead Ahead Darynda Jones
_________________ ________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
|
|
|
 |
Nocny Anioł
Enchantress words
Dołączył(a): 17 października 2011, o 12:59 Posty: 35760 Lokalizacja: Tam gdzie Niebo z Piekłem się łaczy Pochwały: 127
|
3 grudnia 2018, o 07:34
 1. The Chosen J.R. Ward 2. Tylko Żywi Mogą Umrzeć D. B. Foryś 3. Kiss of Snow Nalini Singh. 4. Wild Night Nalini Singh 5. Naya’s Most important Visitors Nalini Singh 6. Wilczyca Karolina Kaim
|
|
|
 |
basik
Forumowa romantyczka
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:15 Posty: 17084 Lokalizacja: Kraków Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown
|
3 grudnia 2018, o 21:01
1. Nalewka zapomnienia - Kasia Bulicz-Kasprzak (bardzo fajna) 2. Ani żadnej rzeczy - PM Nowak (nudna) 3. Pomorzanie - Agnieszka Gładzik (smutna) 4. Grzech - Nina Majewska Brown (nic specjalnego) 5. Na dnie duszy - Anna Sakowicz (świetna) 6. Pejzaż z aniołem - Magdalena Kordel (świetna) 7. Z otchłani - Krzysztof Zajas (bardzo dobra) 8. Zaczaruj mnie - Karolina Frankowska (dobra) 9. W nadziei na lepsze jutro - Ewa Bauer (dobra) 10. Spełnione życzenia - Karolina Wilczyńska (znowu same tragedie ś święta) 11. Stuletnia gospoda - Katarzyna Majgier (może być( 12. Siedlisko gorących serc - Roma J. Fiszer (taka sobie) 13. Zakochane Zakopane - antologia (nie przepadam za opowiadaniami) 14. Paranoja - Katarzyna Miszczuk (słabiutka) 15. Trzy życzenia- Katarzyna Michalak (nawet niezła) 16. Dziewczyna w niebieskim płaszczu - Monica Hesse (nic specjalnego) 17. November - Collen Hoover (nie moja bajka) 18. Namaluj mi słońce - Gabriela Gargaś (smutna) 19. Spadek - Beata Dmowska (świetna)
Ostatnio edytowano 29 grudnia 2018, o 20:24 przez basik, łącznie edytowano 7 razy
|
|
|
 |
Kawka
Rozpisana cesarzowa
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:15 Posty: 16408 Lokalizacja: Rzeszów/Tranby Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych
|
4 grudnia 2018, o 09:23
1. Liz Fielding "Niecodzienny spadek" (niezły hq) moja opinia2. Michelle Martin "Lord kamerdyner" (nudnawa) moja opinia3. Sarah MacLean "Przyjaciel z dzieciństwa" (średnia) polecanka4. Catherine George "Towarzyski skandal" (niezły hq) moja opiniaKONIEC.
_________________ http://www.radiocentrum.pl
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Ostatnio edytowano 1 stycznia 2019, o 10:13 przez Kawka, łącznie edytowano 6 razy
|
|
|
 |
tajemna
Historyczna dama
Dołączył(a): 18 października 2011, o 16:09 Posty: 10835 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Dżuli Stefa Dżulja MeryDżoł Gejlen Maja Kristin...
|
4 grudnia 2018, o 18:47
1. Christian D.B. Reynolds - bardzo fajna. 2. Compelled D.B. Reynolds - bardzo fajna. 3. Lucifer D.B. Reynolds - bardzo fajna. 4. Książę w lśniącej zbroi Loretta Chase - świetna. 5. Ich gwiazdy Tessa Dare - świetna.
_________________ "uderz w Garwood a Tajemna się odezwie" Sol
"Cierpię na wrodzoną wadę dysfunkcji systemu motywacji." Wilczyca Karolina Kaim
Ostatnio edytowano 1 stycznia 2019, o 00:38 przez tajemna, łącznie edytowano 2 razy
|
|
|
 |
Szczypta_Kasi
Odkrywczyni orientu
Dołączył(a): 28 grudnia 2015, o 09:41 Posty: 2716 Lokalizacja: Tarnów Pochwały: 58
Ulubiona autorka/autor: Gabriel Garcia Marquez
|
7 grudnia 2018, o 18:30
Grudzień:
1. "Z mgły zrodzony" Brandon Sanderson 2. "Zapomnieć o przeszłości" Samantha Young 3. "Wybawca" Jude Deveraux 4. "Przebudzenie Olivii"E. O'Roark 5. "Lucyfer" J. L. Armetrout 6. "Pisane szkarłatem" A. Bishop 7. "Panna Młoda pod choinkę" M. Child 8. "Morderstwo wron" A. Bishop 9. "Nikt nie idzie" J. Małecki 10. "Małżeństwo za karę" J. Reding 11. "Kochankowie z Marony" J. Iwaszkiewicz 12. "Samotny kowboj" P. Macaluso
KONIEC
_________________ A tyś lot i górność chmur blask wody i kamienia. Chciałbym oczu twoich chmurność ocalić od zapomnienia.
|
|
|
|