fanka76 napisał(a):Podczytalam kilka stron wątku i mam pytanie czy u nas wydano jakąś książkę tego typu która by was zachwyciła?
Bo szmiry owszem duzo
Lucy napisał(a):Faceci są tam zajebiście seksowni Sceny seksu mocne ,co nie każdemu może odpowiadać ,ale słowo erotyk do czegoś zobowiązuje nie ? Jest barwnie ,lekko i dowcipnie. Pokazanie rockowego świata ,też zasługuje na duży plus. Niby tacy twardzi faceci ,ale jak się zakochują to na amen.
Księżycowa Kawa napisał(a):W zasadzie w tej kategorii chyba jeszcze można umieścić "Beauty and the Billionaire" Jessica Clare - po prostu rewelacja
Magadha napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):W zasadzie w tej kategorii chyba jeszcze można umieścić "Beauty and the Billionaire" Jessica Clare - po prostu rewelacja
Dzięki za podpowiedź, wyszukałam, zdobyłam, cała seria będzie następna
Księżycowa Kawa napisał(a):Magadha napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):W zasadzie w tej kategorii chyba jeszcze można umieścić "Beauty and the Billionaire" Jessica Clare - po prostu rewelacja
Dzięki za podpowiedź, wyszukałam, zdobyłam, cała seria będzie następna
Tu też takiż występuje...
Liberty napisał(a):A co sądzisz o Kristen Ashley?
syntemeks napisał(a):przede wszystkim dla mnie rekomendacja w kierunku: polska.... jakaś/jakiś tam, albo drugi.... itp.
odstrasza mnie, bo promocja pod innym nazwiskiem jest dla mnie nachalna i płaska...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości