Przeczytałam w STYCZNIU: 1. "Everest - poruszę niebo i ziemię" - Wojciech Nerkowski. 2. "Neon gods" Katee Robert. 3. "Schronisko niechcianych żon" N. Socha i L. Fabisińska. 4. 'Gumiakiem i szpilką" Marta Krajewska - audiobook. 5. "Tak czy inaczej" Colllen Coleman. 6. "Miliarder do wzięcia" Pippa Grant. 7. "Tam, gdzie czekał anioł" Dorota Schrammek - audiobook. 8. "Rozmowy o Evereście" L. Cichy, K. Wielicki i J. Żakowski - audiobook. 9. "Tron z piór i kości" S. Mayer i K. St Clare. 10. "Wojowniczka z dzikiego lasu" Tricia Levenseller. 11. "Dziewięć minut" Beth Flynn. 12. "Miłość w czasach rozkładu" D.B. Foryś i Marcin Halski.
Ostatnio edytowano 29 stycznia 2023, o 22:11 przez Dorotka, łącznie edytowano 7 razy
1.W sieci strachu Mike Omer 2.Król hakerów C.D.Reiss(polecanka) 3.Pod przykrywką Lyssa Kay Adams 4.Dziewczyna z biblioteki Iga Daniszewska 5.Chroń ją K.A.Tucker 6.Współlokatorzy Beth O'Leary 7.Kocham cię z dziesięciu powodów Julia Quinn 8.Przedsmak zła Alex Kava 9.Dotyk zła Alex Kava 10.W ułamku sekundy Alex Kava 11.Kołysanka dla czarownicy Magdalena Kubasiewicz 12.Przysługa dla czarnoksiężnika Magdalena Kubasiewicz 13.Klątwa dla demona Magdalena Kubasiewicz 14.Jutro będziesz mój Samantha Young 15.Nigdy nie będę twoja Samantha Young 16.Łowca dusz Alex Kava 17.Granice szaleństwa Alex Kava 18.Zło konieczne Alex Kava 19.Zabójczy wirus Alex Kava 20.Fated Blades Ilona Andrews 21.Czarny piątek Alex Kava 22.Kolekcjoner Alex Kava 23.Miłość po sąsiedzku Belle Aurora 24.Słodkie szaleństwo Belle Aurora 25.Wszystkie drogi prowadzą do ciebie Mariana Zapata 26.Śmiertelne napięcie Alex Kava 27.Płomienie śmierci Alex Kava 28.Ostateczny cel Alex Kava 29.Tajne przez magiczne Katarzyna Wierzbicka 30.To nie jest kraj dla słabych magów Katarzyna Wierzbicka 31.Wiele hałasu o ciebie Samantha Young 32.Mroczny trop Alex Kava 33.Ściśle tajne Alex Kava
Ostatnio edytowano 1 lutego 2023, o 21:10 przez ewa.p, łącznie edytowano 9 razy
________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Moje pierwsze podejście do zapisywania wszystkiego, co czytam i pierwsze tutaj podejście do oceniania wg jakiejkolwiek skali, stąd pewnie pierwsze oceny będą ostrożne.
W styczniu przeczytałam: 1. Belle Aurora "Friend-zoned" 5.5/10 2. Belle Aurora "Miłość po sąsiedzku” 4.5/10 3. Belle Aurora "Słodkie szaleństwo" 5/10 4. Melisa Bel "Detektyw i złodziejka" 5/10 5. Penny Reid "Kochaj albo jedź" 7/10 6. T. L. Swan "Nieznajomy z samolotu" 8/10 7. T. L. Swan "Znienawidzony rywal" 10/10 8. T.L. Swan "Zadufany szef" 5/10
Ostatnio edytowano 31 stycznia 2023, o 01:46 przez Agusia, łącznie edytowano 6 razy
Styczeń: 1. "Siostra gwiazd" M. Woolf 2. "Wonderful" J. Barnett 3. "Trzy siostry" S. Mallery 4. "Muzyka nocy" J. Moyes 5."Ukochany z piekła rodem" A. Rogoziński 6. "Urok" L. Kraft
KONIEC
Ostatnio edytowano 5 lutego 2023, o 21:26 przez Szczypta_Kasi, łącznie edytowano 4 razy
1. Pan Masters T.L. Swan 2. Friend Zoned Belle Aurora polecanka 3. Miłość po sąsiedzku Belle Aurora 4. Słodkie szaleństwo Belle Aurora 5. Moja Grace Melani Molerand 6. Nieznajomy z samolotu T.L. Swan
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Pewnego razu doszłam do wniosku, że czas sobie znaleźć faceta... , ale kupiłam martini i mi przeszło(ZabawneKartki) Przejdź na mroczną stronę..... mamy czekoladę.
1. Iced Out - CE Ricci 2. Rebound (Seattle Steelheads Book 1) - L.A. Witt
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące — Ursula K. Le Guin
Ale ubaw! Wszyscy płakali! — Julio Cortazar, La vuelta al día en ochenta mundos
1. 50 dni do gwiazdki - Ewa Piasecka ★★ 2. Start a Fire - Julia Wolf ★★★ 3. Pasożyt - Alicja Horn ★★★ 4. Diabeł z Hollywood - Elizabeth O'Roark ★★★★ 5. Odcienie czerwieni - Magdalena Szponar ★★★★★
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.