Autor |
Wiadomość |
Nocny Anioł
Enchantress words
Dołączył(a): 17 października 2011, o 13:59 Posty: 35482 Lokalizacja: Tam gdzie Niebo z Piekłem się łaczy Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh
|
 Romansoholiczne statystyki czytelnicze - grudzień 2017 30 listopada 2017, o 08:53
Ostatni miesiąc w roku więc duzo czytamy i szubko wpisujemy na listę. Zapraszam do zabawy. Zasady bez zmian
|
|
|
 |
joakar4
Postowa księżniczka
Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick
|
30 listopada 2017, o 09:11
1. Pocałunek pod jemiołą L. Kleypas 2. Czyż ona nie jest słodka SEP 3. Kaznodzieja C. Lackberg 4. Wieczór taki jak ten G. Gargaś 5. Rewizja R. Mróz 6. Świąteczne marzenie A. Prowse 7. Szelma w aksamicie L. Chase 8. Anioł do wynajęcia M. Kordel 9. Kamieniarz C. Lackberg 10. Turbulencja Whitney G. 11. Jak zawsze Z. Miłoszewski 12. Pan wyposażony L. Blakely
Ostatnio edytowano 1 stycznia 2018, o 21:08 przez joakar4, łącznie edytowano 6 razy
|
|
|
 |
•Sol•
Szamanka od Umarlaków
Dołączył(a): 8 stycznia 2012, o 17:55 Posty: 53343 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Andrews/SEP/Sparks i wiele, wiele innych.
|
30 listopada 2017, o 10:19
rezerwacja
|
|
|
 |
Dorotka
Brylantowa Romansoholiczka
|
30 listopada 2017, o 10:22
1. "Arena" S. E. Phillips. 2. "Szczęście w miłości" Kasie West. 3. "Zdobyć Rosie" Kirsty Moseley. 4. "Cinder" Marissa Meyer. 5. "Świąteczne marzenie" Amanda Prowse. 6. "Nic zobowiązującego" Magdalena Kalisz. 7. "Gra o miłość" Huntley Fitzpatrick. 8. "Dziewczyna ze złotej klatki" Anna Szafrańska. 9. "Wybierz mnie" Abbi Glines. 10. "Jak się zakochać w facecie, który mieszka w krzakach?" Emmy Abrahamson. 11. "Życie, motocykle i inne niemożliwe projekty" Katarina Bivald.
Ostatnio edytowano 29 grudnia 2017, o 22:18 przez Dorotka, łącznie edytowano 8 razy
|
|
|
 |
faris
Miss postów
Ulubiona autorka/autor: McNaught/Howard/Brown/Andrews/Robb
|
30 listopada 2017, o 10:27
A to i ja dołączę w tym miesiącu  Na dobry koniec roku  1. Niecne zamiary - Elizabeth Hoyt 2. Zakazane przyjemności - Elizabeth Hoyt 3. Kuszenie w Jedwabiu - Loretta Chase 4. Lord of Scoundrels - Loretta Chase 5. Świąteczne dzwonki - Sarah Morgan 6. Sekrety letniej nocy - Lisa Kleypas 7. Jesienne zauroczenie - Lisa Kleyas 8. Zimowy ślub - Lisa Kleypas 9. Romeo, Romeo - Robin Kaye 10. Cel - Elle Kennedy 11. Stare panny ze Swan Park - Sabrina Jeffries 12. To Seduce a Sinner - Elizabeth Hoyt 13. Mój książe - Julia Quinn 14. Jak płatki śniegu - Denise Hunter 15. Boskie lato - Denise Hunter 16. Uciekająca narzeczona - Denise Hunter 17. Branka - Samantha James 18. Pierwszy raz - Samantha James 19. Jankeska - Samantha James
Ostatnio edytowano 1 stycznia 2018, o 10:47 przez faris, łącznie edytowano 6 razy
|
|
|
 |
duzzza22
Lady Butterfly
Dołączył(a): 22 lutego 2012, o 21:14 Posty: 26552 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata
|
30 listopada 2017, o 10:43
Grudniowe szaleństwo statystyczne  - Undressed - Jen Frederick
- Undeclared - Jen Frederick
- Unspoken - Jen Frederick + Unspoken: The Epilogue - Jen Frederick
- Nie zapomnij mnie - Anna Bellon
- Swing time - Zadie Smith
- Pan wszystkich krów : opowiadania - Andrzej Dybczak
- Cuda i cudeńka - Agnieszka Olejnik
- Wielki skok - Barbara Freethy
- Kobiety Witkacego : metafizyczny harem - Małgorzata Czyńska
- Rdza - Jakub Małecki
- Zawsze jest przebaczenie - Anne B. Ragde
- Wyjdź za mnie - Lisa Kleypas
- Uwiedź mnie - Lisa Kleypas
- Pokochaj mnie - Lisa Kleypas
- Zaufaj mi - Lisa Kleypas
- Znajdź mnie - Lisa Kleypas
- Ścieżka słońca - Lisa Kleypas
- Pocałunek pod jemiołą - Lisa Kleypas
- Magia kąsa - Ilona Andrews
- Cuda - Jill Barnett
- Krąg - Jill Barnett
- Wyspa - Jill Barnett
- Ostatnia chowa klucz - Ałbena Grabowska
- Świąteczne marzenie - Amanda Prowse
- Ania - Grzegorz Kubicki, Maciej Drzewicki
- Lustereczko, powiedz przecie - Alek Rogoziński
- Do trzech razy śmierć - Alek Rogoziński
- Prokurator - Paulina Świst
- To, co możliwe - Elizabeth Strout
- Ballada o pewnej panience : wszystkie najważniejsze opowiadania - Szczepan Twardoch
- Hodowca świń - Anna Zacharzewska
- Dożywocie - Marta Kisiel
- Plus/minus - Olga Gromyko, Andriej Ułanow
- P.S. I like you - Kasie West
- Komisarz - Paulina Świst
- Córka - Elena Ferrante
- Chicago w ogniu - Elizabeth Camden
- Eliza i jej potwory - Francesca Zappia
- Porwana pieśniarka - Danielle L. Jensen
- Pachinko - Min Jin Lee
- Lord John i Bractwo Ostrza - Diana Gabaldon
- Lord John i sprawa osobista - Diana Gabaldon
- Nie całkiem białe Boże Narodzenie - Magdalena Knedler
- Siła niższa - Marta Kisiel
- The Cinderella Seduction - Hope C. Tarr
- Rock Chick Revenge - Kristen Ashley
- Falling Under - Lauren Dane
- Rock Chick Reckoning - Kristen Ashley
- Alex - Angela Verdenius
- Marty - Angela Verdenius
- Billionaire Bad Boy - Kendra Little
- French Kissed - Chanel Cleeton
- Under Locke - Mariana Zapata
- Sweet Dreams - Kristen Ashley
- The Gamble - Kristen Ashley
- Kaleidoscope - Kristen Ashley
- Wait for It - Mariana Zapata
- The Hookup - Kristen Ashley
- Rhythm, Chord & Malykhin - Mariana Zapata
- Something Sweet - Sam Crescent
- Some Sugar - Sam Crescent
- It Started with a Contract - Sam Crescent
KONIEC.
|
|
|
 |
Ancymonek
Zaczytana okularnica
Dołączył(a): 24 kwietnia 2017, o 10:53 Posty: 2686 Lokalizacja: Pyrlandia Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Diana Palmer, Judith McNaught, Lisa Kleypas, SEP
|
30 listopada 2017, o 13:32
Grudzień: 1. J. Bennet Mój Alex (całkiem, całkiem, ale tłumaczenie okropne  ) 2. Draco Malfoy - Zadziwiająco skoczny...szczur? - fanfik (uśmiałam się  ) 3. K. B. Miszczuk Szeptucha ( polecanka) 4. L. Kleypas Znajdź mnie (powtórka) 5. D. Palmer Misja dla dwojga (stara dobra Diana) 6. S. J. Maas Dwór cierni i róż (przepadłam  ) 7. S. J. Maas Dwór mgieł i furii (Rhys  ) 8. S. J. Maas Dwór skrzydeł i zguby 9. S. James Pierwszy raz (powtórka) 10. D. Palmer Lekcja dojrzałej miłości (powtórka) 11. L. Spencer Przyrzeczenia (lubię Spencer, ale parę rzeczy w tej książce mnie wkurzało) 12. C. Linden Pięćdziesiąt twarzy grzechu (fajne to było) 13. M. Balogh Mroczny anioł (czuję niedosyt  ) 14. J. McNaught Podwójną miarą (powtórka) 15. D. Palmer Muzyka miłości (powtórka) KONIEC
_________________ "(...)Jeżeli książki, to te, które można unieść w pamięci(...)"
Ostatnio edytowano 2 stycznia 2018, o 09:27 przez Ancymonek, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
 |
Lucy
Namiętny wąchacz farby drukarskiej
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 11:14 Posty: 24921 Lokalizacja: Ruda Śląska Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Tiffany Snow, Joanna Szarańska, Małgorzata Rogala
|
1 grudnia 2017, o 01:47
Grudzień: 1. ''Szmaragd księżniczki''- Julie Garwood 62. ''Trauma''- Michael Palmer, Daniel Palmer 53. ''Cztery noce z księciem''- Eloisa James 54. ''Kuszenie w jedwabiu '' -Loretta Chase 45. ''Skandal w atłasach '' -Loretta Chase 56. ''Grzeszne pragnienia'' -Elizabeth Hoyt 67. ''Bądź przy mnie zawsze'' -Agata Przybyłek 38. ''Aleja Siódmego Anioła''-Renata Kosin 29. ''Sekret''-Julie Garwood 610. ''Wzgórze Niezapominajek''-Anna Bichalska 411. ''Chicago w ogniu''-Elizabeth Camden 412. ''Mroczne zakamarki''-Kara Thomas 3 13. ''Psiego najlepszego. Był sobie pies na święta''-W. Bruce Cameron 314 . ''Magiczny wieczór''-Agnieszka Krawczyk 4

"Dobra książka jest jak dobre wino. Jej mądrość z wiekiem staje się coraz cenniejsza".
Ostatnio edytowano 31 grudnia 2017, o 18:35 przez Lucy, łącznie edytowano 6 razy
|
|
|
 |
ewajoanna23
Miss klawiatury
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 11:18 Posty: 2386 Lokalizacja: piernikowe miasto Pochwały: 1
Ulubiona autorka/autor: Garwood, Nora Roberts
|
1 grudnia 2017, o 09:06
1. Nic dwa razy się nie zdarzy J.Szarańska 2. Egipskie marzenie H.Kowalczuk 3. Dziedzictwo von Becków J.Jax 4. Piętno von Becków J.Jax
Ostatnio edytowano 29 grudnia 2017, o 21:49 przez ewajoanna23, łącznie edytowano 2 razy
|
|
|
 |
tajemna
Historyczna dama
Dołączył(a): 18 października 2011, o 17:09 Posty: 10690 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Dżuli Stefa Dżulja MeryDżoł Gejlen Maja Kristin...
|
1 grudnia 2017, o 18:36
1. Północ i południe Elizabeth Gaskell - polecanka.2. Szelma w aksamicie Loretta Chase - bardzo fajna, lubię takie historyki.3. Kochanek doskonały Nicole Jordan - fajna.4. Ripped Katy Evans - fajna, lubię tę Evans.5. Wyjątkowe święta lorda Weybourn Louise Allen - bardzo fajna.6. Niezwykłe święta sir Granta Louise Allen - bardzo fajna.7. Misterna intryga Louise Allen - bardzo fajna.8. Małżeństwo ze snu Julia Quinn - bardzo fajna.9. Sir John Grace Burrowes - w porządku, choć trochę nudnawa.10. Pan Wyposażony Lauren Blakely - fajna, zabawna, choć na początku on wydawał mi się cholernie zakochanym w sobie narcyzem.11. Nauczka dla księcia Sarah MacLean - bardzo fajne.12. Trzy twarze damy Sarah MacLean - jak wyżej.13. Pocałunek pod jemiołą Lisa Kleypas - bardzo fajne.
_________________ "uderz w Garwood a Tajemna się odezwie " Sol
Ostatnio edytowano 12 stycznia 2018, o 21:58 przez tajemna, łącznie edytowano 10 razy
|
|
|
 |
basik
Forumowa romantyczka
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 11:15 Posty: 16722 Lokalizacja: Kraków Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown
|
1 grudnia 2017, o 21:55
1. Droga bez powrotu - Krzysztof Koziołek (taki sobie kryminał) 2. Magiczny wieczór - Agnieszka Krawczyk (bardzo dobra) 3. Weranda na Czarcim Cyplu (wesoła) 4. Kolor bursztynu - Hanna Cygler (bardzo fajna) 5. Jeżynowa zima - Sarah Jio (świetna) 6. Zombie - Wojciech Chmielarz (bardzo ciekawa) 7. Nie całkiem białe Boże Narodzenie - Magdalena Knedler( niezbyt ciekawa) 8. Wieczór taki jak ten - Gabriela Gargaś (taka sobie) 9. Bluszcz prowincjonalny - Renata Kosin (może być) 10.Duchy Inków - Jolanta Kaleta (bardzo dobra) 11.Uroczysko - Magdalena Kordel - powtórka 12.Marcowe fiołki - Sarah Jio (świetna) 13.Tam ci będzie lepie - Ryszard Ćwirlej (Dobry kryminał retro) 14.Zakręty losu. Nowe pokolenie - Agnieszka Lingas-Łoniewska (dobra) 15.Serce z piernika -Krystyna Mirek (dobra świąteczna powieść) 16.Długa droga do domu - Joanna Jax (nic rewelacyjnego) 17.Koma - Zyskowska-Ignaciak, Chmielarz 9jakas taka udziwniona) 18.Pamiętnik z przyszłości- Cecelia Ahern (jednak nie moja bajka)
Ostatnio edytowano 31 grudnia 2017, o 19:57 przez basik, łącznie edytowano 7 razy
|
|
|
 |
ewa.p
Rozpisana cesarzowa
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 11:15 Posty: 28657 Lokalizacja: Kłyż Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews
|
1 grudnia 2017, o 22:17
Moje grudniowe czytanie
1.Obsesja Katarzyna Berenika Miszczuk 2.Pan mego serca Jo Beverley 3.Róże miłości Jo Beverley 4.Mroczny rycerz Jo Beverley 5.Nocny zdobywca Jo Beverley 6.Występna dama Jo Beverley 7.Kuszenie losu Jo Beverley 8.Zakazane zabawy Jo Beverley 9.Siostry krwi Graham Masterton 10.Niebo i piekło Sandra Brown (polecanka) 11.Sekrety nocy Jo Beverley 12.Diabelska intryga Jo Beverley 13.Kłopotliwy klient Ilona Andrews 14.Magia kąsa Ilona Andrews 15.Magia parzy Ilona Andrews 16.Magia uderza Ilona Andrews 17.Magic Mourns Ilona Andrews 18.Magia krwawi Ilona Andrews 19.Magic dreams Ilona Andrews 20.Magic Gifts Ilona Andrews 21.Magia zabija Ilona Andrews 22.Szczęście do poprawki Arleta Tylewicz 23.Gunmetal Magic Ilona Andrews 24.Magic Rises Ilona Andrews 25.Magic Steals Ilona Andrews 26.Magic Breaks Ilona Andrews 27.Magic Shifts Ilona Andrews 28.Magic Stars Ilona Andrews
_________________ ________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
|
|
|
 |
Lilia
Szara Eminencja
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 11:14 Posty: 43941 Lokalizacja: Czytam, więc jestem. Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd
|
2 grudnia 2017, o 13:30
Załącznik: af2ef7d132d384644e55d2cbd90b104f.jpg Lilia w grudniu:- Spięcie by Sandra Brown ♥♥♥♥♥
 - Hard Wood by Lauren Blakely ♥♥♥♥
- A Family for Christmas by Helen Scott Taylor ♥♥♥♥
- The Christmas Gift by Emily Walters <3,5 ♥♥♥>
- A Partridge in a Pear Tree by Amanda McCabe ♥♥♥♥
- Christmas Down Under (Christmas Around the World) by Marion Lennox <♥♥♥ 3,5>
- Mistletoe Magic by Melissa McClone ♥♥♥
- The Heartbreakers (The Heartbreakers Chronicles #1) by Ali Novak ♥♥♥♥
- Baubles and Ben by Nalini Singh ♥♥♥♥
- A Duke in Shining Armor by Loretta Chase ♥♥♥♥♥
- A Kiss for Miss Kingsley (A Waltz With a Rogue Novellas #1) by Collette Cameron ♥♥♥♥
- Fatal Threat (Fatal #11) by Marie Force ♥♥♥♥♥
 - Dating You / Hating You by Christina Lauren ♥♥♥♥♥
 - The Care and Feeding of an Alpha Male (Bluebonnet #2) by Jessica Clare ♥♥♥
- Rzymskie odcienie miłości by Magdalena Wala ♥♥♥♥♥
- Wielki skok (Oszustwa #2) by Barbara Freethy ♥♥♥♥
- Annie's Gift: A Rocky Hill Holiday Novella (Rocky Hill Romance Book 5) by Barbara Bretton ♥♥♥
- Ukarać zbrodnię by Erica Spindler ♥♥♥♥
- Beard in Waiting by Penny Reid ♥♥♥♥
- Roomies by Christina Lauren ♥♥♥♥♥
 - Pretty Guardian Sailor Moon, Vol. 1 by Naoko Takeuchi ♥♥♥♥♥
- Pretty Guardian Sailor Moon, Vol. 2 by Naoko Takeuchi ♥♥♥♥♥
- Pretty Guardian Sailor Moon, Vol. 3 by Naoko Takeuchi ♥♥♥♥♥
- Christmas in Duke Street by Grace Burrowes, Shana Galen, Miranda Neville, Carolyn Jewel ♥♥♥♥
- Love, Life, and the List by Kasie West ♥♥♥♥
- Pretty Guardian Sailor Moon, Vol. 4 by Naoko Takeuchi ♥♥♥♥♥
- Pretty Guardian Sailor Moon, Vol. 5 by Naoko Takeuchi ♥♥♥♥♥
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

|
|
|
 |
aleqsia
Miss postów
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 11:16 Posty: 1735 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: J.Ward, L.Howard, K.Ashley, Krentz/Quick, S.Brown
|
2 grudnia 2017, o 16:03
Grudniowe: 1. Sharma Annika - Żona mimo woli 2. Stuart Anne - Ryzykantka 3. Laurens Stephanie - Kochając Rose 4. Whitney G. - Turbulencja 5. Cole Scarlett - Najtwardsza stal 6. Miszczuk Berenika - Obsesja 7. Fisher Tarryn - Bad Mommy 8. Jeffries Sabrina - Czego pragnie mężczyzna 9. Camden Elizabeth - Chicago w ogniu 10. Blakely Lauren - Pan Wyposażony  Koniec
Ostatnio edytowano 6 stycznia 2018, o 00:13 przez aleqsia, łącznie edytowano 8 razy
|
|
|
 |
Karina32
Fanatyczna Fanka
Dołączył(a): 29 sierpnia 2017, o 08:25 Posty: 954 Lokalizacja: Kraków Pochwały: 17
Ulubiona autorka/autor: Anne Golon
|
2 grudnia 2017, o 16:38
Grudzień:1. "Uwiedź mnie" - Lisa Kleypas 2. "Pokochaj mnie" - Lisa Kleypas 3. "Zaufaj mi" - Lisa Kleypas 4. "Znajdź mnie"- Lisa Kleypas 5. "Na pokuszenie"- Thomas Cullinan 6. "Ja, potępiona"- Katarzyna Berenika Miszczuk 7. "Cztery płatki śniegu " - Joanna Szarańska 8. "Niecne zamiary" - Elizabeth Hoyt 9. "Pocałunek pod jemiołą" - L. Kleypas 10. "Zakazane przyjemności " - E. Hoyt 11. " Grzeszne pragnienia" - E. Hoyt 12. "The man in the black suit " - Sylvain Reynard 13. "Piekło Gabriela"- Sylvain Reynard 14. "Ekstaza Gabriela"- Sylvain Reynard 15. "Pokuta Gabriela"- Sylvain Reynard
Ostatnio edytowano 29 grudnia 2017, o 23:03 przez Karina32, łącznie edytowano 16 razy
|
|
|
 |
kejti
Pogromczyni klawiatury
Dołączył(a): 3 sierpnia 2011, o 11:33 Posty: 5151 Lokalizacja: Somewhere Pochwały: 6
Ulubiona autorka/autor: N.Singh, L.Dohner, S.Young, J.Crownover
|
3 grudnia 2017, o 18:14
1. W ogniu uczuć - PSI i Zmiennokształtni 02 - Nalini Singh (powtórka) 2. Dla niego wszystko - For Her 02 - Alexa Riley 3. Hour of the Lion - The Wild Hunt Legacy 01 - Cherise Sinclair m/m/k ❤❤❤ 4. Christmas Cravings - Maureen Child 5. Taken by the Billionaire Werewolf (Kingwood Pack #1) by Mina Carter ENG
Koniec
Ostatnio edytowano 31 grudnia 2017, o 16:21 przez kejti, łącznie edytowano 5 razy
|
|
|
 |
Nocny Anioł
Enchantress words
Dołączył(a): 17 października 2011, o 13:59 Posty: 35482 Lokalizacja: Tam gdzie Niebo z Piekłem się łaczy Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh
|
4 grudnia 2017, o 09:04
Biblioteczka Mrocznej1. Hunted D B Reynolds Kurcze  2. Czego pragnie mężczyzna Sabrina Jeffries 3. Gdy wiarołomca powraca Sabrina Jeffries 4. Jak uwodzi drań Sabrina Jeffries 5. Gdy wicehrabia się zakocha Sabrina Jeffries
_________________ Plan na dzisiaj: leżing ,leżing , czytaing
|
|
|
 |
Kawka
Rozgadana księżna
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 11:15 Posty: 15505 Lokalizacja: Rzeszów/Tranby Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych
|
7 grudnia 2017, o 21:45
1. Julia James "Świat luksusu" (dobry hq, historia Eve i Aleksego) 2. Trish Morey "W świecie pereł" (dobry hq) 3. Julia James "Zaręczyny w Paryżu" (niezły hq) 4. Miranda Lee "Wieczory w Sydney" (niezły hq) 5. Trish Morey "Paryżanka w Mediolanie" (dobry hq) 6. Trish Morey "Ślub księżniczki" (niezły hq) 7. Samantha James "Jankeska" (dobra, choć nie wybitna książka) 8. Miranda Lee "Opiekun z Sydney" (jeden z moich ulubionych hq, mam spory sentyment do tej książeczki, bardzo fajna) 9. Trish Morey "Kolacja nad oceanem" (może być, hq) 10. Kate Hewitt "Moskiewskie wieczory" (niezły hq) 11. Liz Fielding "Wymarzony ślub" (może być)
KONIEC.
_________________ http://www.radiocentrum.pl
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
|
|
|
 |
Szczypta_Kasi
Odkrywczyni orientu
Dołączył(a): 28 grudnia 2015, o 10:41 Posty: 2348 Lokalizacja: Tarnów Pochwały: 47
Ulubiona autorka/autor: Gabriel Garcia Marquez
|
11 stycznia 2018, o 17:51
Grudzień: 1. "Pani mi mówi niemożliwe. Najpiękniejsze wiersze i piosenki" M. Grechuta 2. "Magia zabija" I. Andrews 3. "Bransoletka" J.A. Krentz 4. "Królowa magii" D. Eddings 5. "Raz na zawsze" S. Dessen 6. "Niecne zamiary" E. Hoyt 7. "Najcenniejszy prezent" S. Meier 8. "Książę i ja" J. Quinn 9. "Świąteczne dzwonki" S. Morgan 10. "Kafejka u lunatyków" L.K. Hamilton 11. "Sezon na panny młode" C. Brockway 12. "Wszystko, co w Tobie kocham" S. Young
KONIEC
_________________ A tyś lot i górność chmur blask wody i kamienia. Chciałbym oczu twoich chmurność ocalić od zapomnienia.
|
|
|
|