Roma napisał(a):KatiaBlue napisał(a):Marianna do mnie dziś dotarła
Cieszę się. Napisz mi czy ci się podobala bez wzgledu na to czy wzbudzi zachwyt czy irytację. Ślowa krytyki chętnie przyjmuję. Marianny jeszcze nikt nie zjechał tak więc mozesz byc pierwsza
Ewo. Naprawdę bardzo ci dziękuję. Dla mnie każda ocena ksiązki jest na wagę zlota. Zwłasza jeśli ksiązki się podobają
Roma napisał(a):Szczypta_Kasi napisał(a):"Marianna" - Romo, genialna!
Bardzo się cieszę
jak skończysz skrobnij coś na jej temat, może znajdziesz coś nad czym mogłabym popracować.
Szczypta_Kasi napisał(a):Roma napisał(a):Szczypta_Kasi napisał(a):"Marianna" - Romo, genialna!
Bardzo się cieszę
jak skończysz skrobnij coś na jej temat, może znajdziesz coś nad czym mogłabym popracować.
Romo. Jestem zachwycona "Marianną". Gdy się oczytam z tego co mam na liście zabieram się za "Desperatkę".
Recenzję na pewno napiszę, gdy tylko się ogarnę trochę. U mnie to zawsze wszystko tworzy się w bólach i po długim upływie czasu.
A tak na szybko to jedyne co znalazłam co mi nie grało to kwestia długości podróży ze Starego Sącza do Krakowa. Na piechotę można byłoby krócej przejść niż w tydzień Ale nie przejmuj się tym. Ja zboczona jestem na punkcie geografii i nawigacji w książkach i filmach. Zawsze wracam uwagę na kierunki świata, odległości, topografię miast w których dzieje się akcja, zwłaszcza jeśli są mi znajome.
w ogóle strasznie podoba mi sie Michał. Gbur taki! Zupełne przeciwieństwo Pawła z Desperatki i och jak fajnie
no póki co, bo zobaczymy co z niego wyrośnie.
Mam nadzieję że go Marianna weźmie w karby i wychowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości