truchcik lekki, generalnie im wolniej biegasz tym lepiej bo przy niskim pulsie jest spalanie tluszczu. Masz jakis sportowy zegarek albo smatwatch?
Jest bardzo przydatny bo pokazuje ci puls a to w sumie najwazniejszy wskaznik Twojego organizmu.
Moze to byc Apple Watch, Moto G Sport albo pure Sport TomTom Spark czy Garmin lub Polar.
Jak mi powiesz jaka masz komorke i przdzial cenowy moge ci cos doradzic. Ja mam w tym momencie Apple Watcha i TomTom Sparka. Biegam z dwoma zwykle, muzyke lykam ze streamingu Appla i podgladam puls zwykle na Iwatchu, na tomtomie mam obecny stan race'u i inne wskazniki. Tom Tom ma tez fajnego appa na smarta.
Jesli mi podasz wage i wiek moge co podac Twoje granice pulsu dla aktywnosci: Spalania tluszczu, wytrzymalosci, Szybkosci i Sprintu.
Ja mam ten problem ze nie dam rady biec wolno, ledwo mi sie udawalo utrzymac miedzy Wytrzymaloscia a Szybkoscia. A teraz jak chce zrobic wynik brakuje mi skali bo puls po 5 km wychodzi poza sprint i sie dygam troche bo nie mam juz 18 lat