|
|
Dziewczyna, która igrała z ogniem- S. Larsson (pinks)
Autor |
Wiadomość |
duzzza22
Lady Butterfly
Dołączył(a): 22 lutego 2012, o 21:14 Posty: 26552 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata
|
2 grudnia 2014, o 18:25
Wydaje mi się, że to nie dojdzie do skutku w tym roku. Miała się tym zająć o ile mi wiadomo Czarna owca, ale też sprawdzałam info i nic nie ma. Może jednak Sol będzie coś więcej wiedzieć.
|
|
|
 |
•Sol•
Szamanka od Umarlaków
Dołączył(a): 8 stycznia 2012, o 17:55 Posty: 53333 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Andrews/SEP/Sparks i wiele, wiele innych.
|
2 grudnia 2014, o 19:44
było dodawane w Zapowiedziach na mur beton, na 31 grudnia. Dziwna data, ale zapamiętałam. o: https://camillalackbergbooks.wordpress. ... a-ksiazka/i nawet u nas jest: http://romansoholiczki.pl/viewtopic.php ... 57#p877557
|
|
|
 |
klarek
Rozpisana cesarzowa
Dołączył(a): 7 października 2013, o 18:13 Posty: 19390 Pochwały: 114
Ulubiona autorka/autor: brak ulubionej
|
2 grudnia 2014, o 21:05
Ja mogę nawet dłużej poczekać, ale niech wydadzą
|
|
|
 |
•Sol•
Szamanka od Umarlaków
Dołączył(a): 8 stycznia 2012, o 17:55 Posty: 53333 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Andrews/SEP/Sparks i wiele, wiele innych.
|
2 grudnia 2014, o 21:12
no tyle czekamy to wytrzymamy  ale byle by było. Może w końcu się rozwiąże sprawa Anny...
|
|
|
|