|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Patusia17722
Ulubiona autorka/autor: Diana palmer
|
 Patusia ma ochotę na... 17 stycznia 2019, o 22:20
Czesc dziewczyny! Mam ochotę na mężczyzne przez duze M Silnego, zdecydowanego, twardego, madrego, przystojnego...haha generalnie podrzućcie prosze tytuły z Waszymi ulubionymi Facetami, z bohaterem, co mi sie w nocy przyśni ...  ) Romanse, harlequiny, cokolwiek.. byle był warty grzechu
|
|
|
 |
•Sol•
Szamanka od Umarlaków
Dołączył(a): 8 stycznia 2012, o 16:55 Posty: 56090 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Andrews/SEP/Sparks i wiele, wiele innych.
|
17 stycznia 2019, o 22:23
Vi Keeland ma takich facetów Egomaniac, Bossman np. Spróbuj też jej książek w duecie z Penelope Ward albo samej Ward  Czytasz fantastyke i paranormale? Tam takiego męskiego mięska jest w bród
 |
Patusia17722
Ulubiona autorka/autor: Diana palmer
|
17 stycznia 2019, o 22:55
Nie jestem jakas super fanka paranormali, ale dla super mięska moge spróbowac !:))
|
|
|
 |
•Sol•
Szamanka od Umarlaków
Dołączył(a): 8 stycznia 2012, o 16:55 Posty: 56090 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Andrews/SEP/Sparks i wiele, wiele innych.
|
17 stycznia 2019, o 23:06
To rozejrzyj się w takich klasykach jak Kerrelyn Sparks i jej męskie, szarmanckie wampiry  Albo J. R. Ward. Też wampiry ale o wiele bardziej mroczne i dzikie  Jeszcze myślę o jakichś sportowcach może... Pomyślę
 |
Księżycowa Kawa
Rozpisana cesarzowa
Dołączył(a): 8 listopada 2012, o 21:17 Posty: 28149 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa
|
18 stycznia 2019, o 00:20
Na pewno dla mnie Jayne Ann Krentz (Amanda Quick), chociaż w tych starszych tytułach jest coś więcej. „Małżeńska gra” i „Skończona gra” C.D. Reiss. Kristen Ashley – niedawno zaczęto u nas wydawać tę autorkę. Nora Roberts – tutaj jest duży wybór. „Duma i uprzedzenie”Jane Austen z historyków, to np.: Mary Balogh, Mary Jo Putney, Elizabeth Hoyt „Kim jesteś, przybyszu?” Penelope Williamson Olivia Cunning. Możesz również zerknąć na recenzje poszczególnych pozycji albo zajrzeć do wątków autorskich. Jest, z czego wybierać.
_________________ Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
|
|
|
 |
kejti
Pogromczyni klawiatury
Dołączył(a): 3 sierpnia 2011, o 10:33 Posty: 5873 Lokalizacja: Somewhere Pochwały: 7
Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh
|
18 stycznia 2019, o 20:20
seria PSI i Zmiennokształtni Nalini Singh
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|