Lucy napisał(a):Skończyłam "Mąż z ogłoszenia" i mam mieszane uczucia. Dla mnie taki obszerniejszy harlequin ,co samo w sobie nie jest złe ,tylko ta bohaterka z taką desperacją szukać męża
To znaczy co robiła?
Lucy napisał(a):Skończyłam "Mąż z ogłoszenia" i mam mieszane uczucia. Dla mnie taki obszerniejszy harlequin ,co samo w sobie nie jest złe ,tylko ta bohaterka z taką desperacją szukać męża
Nocny Anioł napisał(a):Lucy napisał(a):Skończyłam "Mąż z ogłoszenia" i mam mieszane uczucia. Dla mnie taki obszerniejszy harlequin ,co samo w sobie nie jest złe ,tylko ta bohaterka z taką desperacją szukać męża
Ale kawalerów jej wybierał jak ta lala
Jedyny fajny motyw tej ksiazki to ta niewidoma dziewczyna i były kryminalista.
joakar4 napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Lucy napisał(a):Skończyłam "Mąż z ogłoszenia" i mam mieszane uczucia. Dla mnie taki obszerniejszy harlequin ,co samo w sobie nie jest złe ,tylko ta bohaterka z taką desperacją szukać męża
Ale kawalerów jej wybierał jak ta lala
Jedyny fajny motyw tej ksiazki to ta niewidoma dziewczyna i były kryminalista.
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości