Autor |
Wiadomość |
Nocny Anioł
Enchantress words
Dołączył(a): 17 października 2011, o 12:59 Posty: 35765 Lokalizacja: Tam gdzie Niebo z Piekłem się łaczy Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh
|
 Romansoholiczne statystyki czytelnicze - sierpień 2018 31 lipca 2018, o 06:37
No kobitki, połowa wakacji za nami więc rach ciach ciach czytamy i na listę wpisujemy. zasady bez zmian, zapraszam.
|
|
|
 |
Dorotka
Złote Pióro
|
31 lipca 2018, o 07:52
1. "Bad things" Tristan i Danika - tom 1 R.K. Lilley. 2. "Drań z Manhattanu" Vi Keeland i Penelope Ward. 3. "To nie ja, kochanie" Tillie Cole. 4. "Słuchaj swojego serca" Kasie West. 5. Żony kartelu" Mia Flores i Olivia Flores. 6. "Cinder i Ella" Kelly Oram - powtórkowo, ale znowu z ogromną przyjemnością. 7. "Pucked" Helena Hunting - rany, jakie to durne. Wulgarne i głupie. 8. "Zwierciadło komplementów" Eloisa James. 9. "Ja chyba zwariuję" Agata Przybyłek. 10 "Zagubiona miłość" Meredith Wild. 11. "Cała przyjemność po mojej stronie" Natalia Sońska. 12. "Uleczę twe serce" Tyllie Cole. 13. "Wieża" Daniel O'Malley. 14. "Noworoczne anioły" Hanna Urbankowska. 15. "Przepaść" Michelle Paver.
Ostatnio edytowano 30 sierpnia 2018, o 20:59 przez Dorotka, łącznie edytowano 12 razy
|
|
|
 |
duzzza22
Lady Butterfly
Dołączył(a): 22 lutego 2012, o 20:14 Posty: 27103 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata
|
31 lipca 2018, o 08:08
SIERPIEŃ 2018- Rosja - Edward Rutherfurd
- Na skraju załamania - B. A. Paris
- Wilczyca: opowieść o sile natury i ludzkiej obsesji zabijania - Nate Blakeslee
- Sztuka sprzątania: uporządkuj swój dom i swoje życie - Dominique Loreau
- Wolność i spluwa: podróż przez uzbrojoną Amerykę - Dan Baum
- Nie mieszkam w igloo - Adam Jarniewski
- Król demon - Cinda Williams Chima
- Mróz - Marcin Ciszewski
- Poza rytmem - Brittainy C. Cherry
- Biuro M - Magdalena Witkiewicz, Alek Rogoziński
- Skóra: fascynująca historia - Yael Adler
- Szczęśliwy jak łosoś: o Norwegii i Norwegach - Anna Kurek
- Wyspa - Sigríđur Hagalín Björnsdóttir
- Ogień i furia: Biały Dom Trumpa - Michael Wolff
- Jedyna historia - Julian Barnes
- Nie ufaj nikomu - Kathryn Croft
- Chroń ją - K. A. Tucker
- Amy i Isabelle - Elizabeth Strout
- Zbrodnie prawie doskonałe: policyjne archiwum X - Iza Michalewicz
- Emigrantki - Janice Y. K. Lee
- Znajdź mnie - J.S. Monroe
- Dopóki biegnę... - Terri Blackstock
- Rough Ride - Kristen Ashley
- The Will - Kristen Ashley
- The Soaring - Kristen Ashley
- Hold on - Kristen Ashley
- The Gamble Kristen Ashley
- Lady Luck - Kristen Ashley
- At Peace - Kristen Ashley
- The Breathe - Kristen Ashley
- Kaleidoscope - Kristen Ashley
KONIEC.
|
|
|
 |
kejti
Pogromczyni klawiatury
Dołączył(a): 3 sierpnia 2011, o 10:33 Posty: 5878 Lokalizacja: Somewhere Pochwały: 7
|
31 lipca 2018, o 09:32
1. Nieumarła nieodwracalnie - Królowa Betsy 04 - MaryJanice Davidson ❤ 8/10 2. Shards of Hope (Psy-Changeling #14) by Nalini Singh ENG ❤ 8/10 3. His Purrfect Mate - Mating Heat 02 - Laurann Dohner (powtórka) 6/10 4. Smiley - New Species 13 - Laurann Dohner 7/10 5. Zakochani po uszy - Bluff Point 01 - Jenn McKinlay 6/10 6. Dolina ciszy - Trylogia kręgu 03 - Nora Roberts 7/10 (polecanka)7. Miłosne kołysanki - Jane Graves ❤ 8/10 8. Zauroczenie - Saga o Ludziach Lodu 01 - Margit Sandemo (powtórka) 6/10 Koniec
Ostatnio edytowano 1 września 2018, o 08:34 przez kejti, łącznie edytowano 12 razy
|
|
|
 |
Lucy
Namiętny wąchacz farby drukarskiej
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:14 Posty: 27875 Lokalizacja: Ruda Śląska Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Tiffany Snow
|
31 lipca 2018, o 23:09
 1. ''Drań z Manhattanu'' - Vi Keeland, Penelope Ward ★ ★ ★ ★ ★ ★ 2. ''Lato z ciotką spirytystką'' - Danuta Korolewicz ★ ★ ★ ★ 3. ''Och, Elvis!'' - Marika Krajniewska ★ ★ 4. ''Tylko dobre wiadomości'' - Agnieszka Krawczyk ★ ★ ★ ★ 5. ''Kim jesteś, Sky?'' - Joss Stirling ★ ★ ★ ★ 6. ''Tam dokąd zmierzamy'' - B.N. Toler ★ ★ ★ ★ ★ 7. ''Dla niej wszystko'' - Alexa Riley ★ ★ ★ ★ 8. ''Zło czai się na szczycie'' - Marta Matyszczak ★ ★ ★ ★ ★ 9. ''Dla niego wszystko'' - Alexa Riley ★ ★ ★ 10. ''Dearest Clementine'' - Lex Martin ★ ★ ★ ★ ★ ★ 11. ''Do trzech razy śmierć'' - Alek Rogoziński ★ ★ ★ ★ ★ 12. ''Nie ma mowy!'' - Helen Russell ★ ★ ★ 13. ''Zakochani po uszy'' - Jenn McKinlay ★ ★ ★ 14. ''Tylko jedno kłamstwo'' - Kathryn Croft ★ ★ ★ ★ ★ ★ 15. ''Słuchaj swojego serca'' - Kasie West ★ ★ ★16. ''Czas gniazdowania'' - Dorota Pasek ★ 17. ''Nie ufaj nikomu'' - Kathryn Croft ★ ★ ★ ★ ★
Ostatnio edytowano 30 sierpnia 2018, o 22:38 przez Lucy, łącznie edytowano 12 razy
|
|
|
 |
Ancymonek
Zaczytana okularnica
Dołączył(a): 24 kwietnia 2017, o 09:53 Posty: 3318 Lokalizacja: Pyrlandia Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Diana Palmer, Judith McNaught, Lisa Kleypas, SEP
|
1 sierpnia 2018, o 05:14
SIERPIEŃ:1. K. West Słuchaj swojego serca (takie se to było) 2. A. Harmon Biegając boso (jak najbardziej jestem na tak) 3. P. Jordan Wakacje na Karaibach4. D. Palmer Magia uczuć5. A. Czykierda-Grabowska Adam (całkiem dobre YA) 6. C. Reilly Bound by Honor7. C. Reilly Bound by Duty8. C. Reilly Bound by Hatred9. L. Kleypas Nieczuły rozpustnik (b. dobre) 10. M. Kasten Feel again (jakie to fajne było  ) 11. M. Zapata Kulti (podobało mi się) 12. M. Zapata Under Locke (bardzo mi się podobało) 13. B. Aurora Love Thy Neighbour(fajna jest ta seria) 14. B. Aurora Suger Rush
_________________ "(...)Jeżeli książki, to te, które można unieść w pamięci(...)"
Ostatnio edytowano 31 sierpnia 2018, o 18:03 przez Ancymonek, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
 |
aleqsia
Miss klawiatury
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:16 Posty: 2114 Lokalizacja: Warszawa Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: J.Ward, L.Howard, K.Ashley, Krentz/Quick, S.Brown
|
1 sierpnia 2018, o 13:16
Sierpniowe: 1. Hunter Denise - Taniec ze świetlikami 2. -//- - Sezon życzeń 3. Whitney - Prawo miłości  4. Keeland Vi - Show 5. Ahrnstedt Simona - Tylko jedna szansa 6. MacGregor Joanne - Jej Wysokość P. 7. Dohner Laurann - Darkness 8. Jeffries Sabrina - Sztuka grzeszenia nudneee 9. Hoyt Elizabeth - Raven Prince  10. Ruda Alekssndra - Sztylet ślubny  jakie to przyjemne 11. Cherry Brittainy C. - Poza rytmem koniec
Ostatnio edytowano 1 września 2018, o 18:20 przez aleqsia, łącznie edytowano 7 razy
|
|
|
 |
tajemna
Historyczna dama
Dołączył(a): 18 października 2011, o 16:09 Posty: 10835 Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Dżuli Stefa Dżulja MeryDżoł Gejlen Maja Kristin...
|
1 sierpnia 2018, o 13:36
1. Pack Challenge Shelly Laurenston - średnia, nie lubię tak ostrych i wulgarnych bohaterek. 2. Go Fetch! Shelly Laurenston - świetna, zabawna. 3. Here Kitty, Kitty Shelly Laurenston - bardzo fajna. 4. Miss Congeniality Shelly Laurenston - bardzo fajna. 5. Like a wolf with a bone Shelly Laurenston - bardzo fajna. 6. Christmas in Brooklyn Shelly Laurenston - bardzo fajna. 7. Shaw's Tail Shelly Laurenston - świetne. 8. Bestia w nim Shelly Laurenston - świetne. 9. The Men Attraction Shelly Laurenston - świetne. 10. Uścisk grzywy Shelly Laurenston - świetne. 11. Bestia zachowuje się źle Shelly Laurenston - świetne. 12. Big Bad Beast Shelly Laurenston - świetne. 13. Bear Meets Girl Shelly Laurenston - świetne. 14. Wolf with Benefits Shelly Laurenston - świetne.
_________________ "uderz w Garwood a Tajemna się odezwie" Sol
"Cierpię na wrodzoną wadę dysfunkcji systemu motywacji." Wilczyca Karolina Kaim
Ostatnio edytowano 31 sierpnia 2018, o 17:06 przez tajemna, łącznie edytowano 4 razy
|
|
|
 |
ewa.p
Rozpisana cesarzowa
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:15 Posty: 29199 Lokalizacja: Kłyż Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews
|
1 sierpnia 2018, o 16:10
Sierpniowe wyzwania:
1.W ukryciu Danielle Steel 2.Wieża świtu Sarah J.Maas 3.Pudełko z marzeniami Alek Rogoziński,Magdalena Witkiewicz 4.Siostrzyczki Jayne Ann Krentz 5.Wiedźmy na gigancie Małgorzata Kursa 6.Central Park Guillame Musso 7.Diabelski Młyn Aneta jadowska 8.Ostrze zdrajcy Sebastien de Castell(polecanka) 9.Kroniki tej jedynej.Początek Nora Roberts 10.Czy Bóg wybaczy siostrze Bernadetcie? Justyna Kopińska 11.Dom na klifie Monika Szwaja 12.Wino z Malwiną Magdalena Kordel 13.Tatuażysta z Auschwitz Heather Morris 14.Mansfield Park Jane Austen(polecanka) 15.Słodka zemsta Ellen Berg 16.Bracia Slater.Dominic L.A.Casey 17.Bracia Slater .Bronagh L.A.Casey 18.Pracownia Dobrych Myśli Magdalena Witkiewicz 19.Dziewczyny z Wołynia Anna Herbich 20.Odpowiedni moment Danielle Steel 21.Bracia Slater.Kane L.A.Casey 22.Bracia Slater.Aideen L.A.Casey 23.Coma.Śpij słodko Chocolate 24.Coma.Zaśnij znów Chocolate 25.Dom tysiąca latarni Victoria Holt 26.Zbrodnia w efekcie Joanna Chmielewska 27.Między życiem a życiem - Jessica Shirvington(polecanka)
_________________ ________________***________________
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
|
|
|
 |
Lilia
Szara Eminencja
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:14 Posty: 44694 Lokalizacja: Czytam, więc jestem. Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd
|
1 sierpnia 2018, o 17:53
 - The Shark (Forgotten Files #1) by Mary Burton ♥♥♥♥♥
 - Silver. Pierwsza księga snów (Silver #1) by Kerstin Gier ♥♥♥♥
- Śmiałe marzenia (Dream Trilogy #1) by Nora Roberts <powt. ♥♥♥♥>
- Hard to Kill by Christina Dodd (Cape Charade 0.5) ♥♥♥♥
- The Dollmaker (The Forgotten Files #2) by Mary Burton ♥♥♥♥♥
 - Shadows in the Night (The Finnegan Connection #2) by Heather Graham ♥♥♥♥
- Never Sleep with Strangers by Heather Graham Pozzessere <powt. ♥♥♥♥>
- True Love (Nantucket Brides #1) by Jude Deveraux <powt. ♥♥♥♥♥>
- Barefoot in the Dark (Samantha and Rick #1) by Suzanne Enoch ♥♥♥♥
- Tylko jedna noc by Simona Ahrnstedt ♥♥♥♥♥
 - Perfectly Oblivious (Perfect #1) by Robin Daniels ♥♥♥
 |
Antenka
Hobbystka
Ulubiona autorka/autor: Julie Garwood
|
1 sierpnia 2018, o 21:24
Sierpień: 1) Prowincja pełna marzeń - Katarzyna Enerlich - bardzo przeciętna 2) Na krawędzi - Ilona Andrews - super 3) Księżyc nad rubieżą - Ilona Andrews 4) Złodziejka marzeń - Anna Sakowicz 5) To się da - Anna Sakowicz 6) Już nie uciekam - Anna Sakowicz 7) aleja bzów - Aleksandra Tyl 8) Szczęście pachnące bzem - Aleksandra Tyl 9) Sekret uwodzenia - Julie Anne Long 10) Najlepsze jest najbliżej - Małgorzata J Kursa 11) Dearest Clementine - Lex Martin 12) Kulti - Mariana Zapata 13) Tajemnica Sosnowego Dworku - Małgorzata J Kursa 14) Babska Misja - Małgorzata J Kursa 15) Ekologiczna Zemsta - Małgorzata J Kursa
Ostatnio edytowano 31 sierpnia 2018, o 23:55 przez Antenka, łącznie edytowano 7 razy
|
|
|
 |
Karina32
Miss klawiatury
Dołączył(a): 29 sierpnia 2017, o 07:25 Posty: 2330 Lokalizacja: Kraków Pochwały: 70
Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard
|
2 sierpnia 2018, o 06:36
SIERPIEŃ:1. "Znajdź mnie" - Laurelin Paige 2. "Tylko twój" - Vi Keeland 3. "Show" - Vi Keeland 4. "Siostra cienia" - Lucinda Riley 5. "Małżeńska pułapka" - Jennifer Probst 6. "Tańcząca w ogniu" - Magda Mila 7. "Drań z Manhattanu" - Vi Keeland , Penelope Ward 8. "Nieczuły rozpustnik"- Lisa Kleypas 9. "Łzy Tess" - Pepper Winters 10. "Wszystko, co w tobie kocham"- Samantha Young
_________________ "Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase
Ostatnio edytowano 30 sierpnia 2018, o 17:11 przez Karina32, łącznie edytowano 10 razy
|
|
|
 |
basik
Forumowa romantyczka
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:15 Posty: 17091 Lokalizacja: Kraków Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown
|
2 sierpnia 2018, o 10:16
1. Ofiara - Max Czornyj (super) 2. Druga strona miasta - Karolina Szewczykowska (nic specjalnego) 3. Miłość na dziesiątej wsi - Agnieszka Olszanowska (taka sobie) 4. Mniej złości, więcej miłości - Natalia Sońska (świetna) 5. Kropla zazdrości, morze miłości - Natalia Sońska (bardzo dobra) 6. Pokojówka miliardera - Marie Benedict ( może być) 7. Echo milczenia - Kasia Magiera (nie podobała mi się ) 8. Miasto z lodu - Małgorzata Warda (dobra) 9. Latawce - Agnieszka Lis ( nie moja bajka) 10. Dom nad brzegiem oceanu - Urszula Jasik (dobra) 11. Lato utkane z marzeń - Gabriela Gargaś (nic specjalnego) 12. Kruk - Piotr Górski (bardzo dobra) 13. Zapach Mazur - Małgorzata Manelska ( bardzo dobra) 14. Zaniemówienie - Justyna Wydra (liczyłam na coś więcej) 15. Sezam tajemnic - Jadwiga Bryczkowska (nic specjalnego) 16. Ogród Zuzanny- Justyna Bednarek (nie podobała mi sie) 17. Wszystkie pory uczuć. JesieN - Magdalena Majcher
Ostatnio edytowano 28 sierpnia 2018, o 19:40 przez basik, łącznie edytowano 5 razy
|
|
|
 |
faris
Miss klawiatury
Ulubiona autorka/autor: McNaught/Howard/Brown/Andrews/Robb
|
4 sierpnia 2018, o 13:52
1. Gra na cztery ręce Nicola Cornik 2. Whisky Betina Krahn 3. Zuchwała hrabina Adrienne Basso 4. Uwodziciel bez szans Sarah MacLean powtórka 5. Fury Laurann Dohner 6. Slade Laurann Dohnerr 7. Magic Binds Ilona Andrews w końcu dojrzałam, żeby przeczytać... dość długo odkładałam... z jednej strony chcę już teraz przeczytać ostatnią część a z drugiej... może za rok albo dwa... tak mi szkoda, że to juz koniec ich przygód... jedna z najlepszych serii jakie czytałam 8. Dzień księżnej MacLean Sarah 9. Valiant Laurann Dohner 10. Przyjaciel z dzieciństwa Sarah MacLean powtórka 11. W samo południe Nora Roberts 12. Zagraj ze mną Nora Roberts 13. Pucked Helena Hunting 14. Obsesja i śmierć J.D Robb 15. Rowdy 1&2 Jay Crownover 16. Bender Stacy Borel 17. Fate's Edge Ilona Andrews 18. Magia kąsa Ilona Andrews powtórka 19. Magia parzy Ilona Andrews powtórka 20. Magia uderza Ilona Andrews powtórka 21. Magia krwawi Ilona Andrews powtórka 22. Rozkosze nocy Sherrilyn Kenyon 23. Sztylet rodowy Aleksandra Ruda 24. Sztylet ślubny Aleksandra Ruda 25. Dwa sztylety Aleksandra Ruda 26. W poświacie księżyca Samantha Young
koniec
Ostatnio edytowano 2 września 2018, o 11:44 przez faris, łącznie edytowano 7 razy
|
|
|
 |
Nocny Anioł
Enchantress words
Dołączył(a): 17 października 2011, o 12:59 Posty: 35765 Lokalizacja: Tam gdzie Niebo z Piekłem się łaczy Pochwały: 127
|
6 sierpnia 2018, o 06:50
Biblioteczka Mrocznej 1. Piękna i szpieg Julie Anne Long 2. Urocza i nieznośna Julie Anne Long 3. Sekret uwodzenia Julie Anne Long Polecanka 4. Książe G Foley 5. Diaboliczny lord G Foley Polecanka 6. Wyniosły lord G Foley
_________________ - Dasz mi potem poprowadzić? - Pod jednym warunkiem - Tak, a jakim? - Już nigdy nie ściągnie tych butów - Nawet w łóżku? - Zwłaszcza w nim
|
|
|
 |
Kawka
Rozpisana cesarzowa
Dołączył(a): 17 grudnia 2010, o 10:15 Posty: 16420 Lokalizacja: Rzeszów/Tranby Pochwały: 127
Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych
|
15 sierpnia 2018, o 07:08
1. Johanna Lindsey "Srebrzystowłosy anioł" (dobra) moja opinia2. Jennifer Blake "Walc o północy" (mam mieszane uczucia, bo niby dobra książka ale ma swoje wady) moja opinia3. Liz Fielding "Lista życzeń" (hq, początek fajny, potem w sumie też ok) moja opinia4. Jude Deveraux "Uciekinierka" (średnia) moja opiniaKONIEC.
_________________ http://www.radiocentrum.pl
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Ostatnio edytowano 2 września 2018, o 17:06 przez Kawka, łącznie edytowano 2 razy
|
|
|
 |
Szczypta_Kasi
Odkrywczyni orientu
Dołączył(a): 28 grudnia 2015, o 09:41 Posty: 2732 Lokalizacja: Tarnów Pochwały: 58
Ulubiona autorka/autor: Gabriel Garcia Marquez
|
2 września 2018, o 09:58
1. "Wzloty i upadki młodej Jane Young" Gabrielle Zevin 2. "Niezwykłe zaloty" Elizabeth Hobbes 3. "Trupia główka" Laurell K. Hamilton 4. "Nieczuły rozpustnik" Lisa Kleypas 5. "Przesilenie" Katarzyna Berenika Miszczuk 6. "Pucked" Helen Hunting 7. "Czekoladki dla Prezesa" Sławomir Mrożek 8. " Książę mgły" Carlos Ruiz Zafón 9. "Tylko twój" Vi Keeland 10. "Światła Londynu" Sarah Morgan
KONIEC
_________________ A tyś lot i górność chmur blask wody i kamienia. Chciałbym oczu twoich chmurność ocalić od zapomnienia.
|
|
|
|